Het ontstaan

Ik ben Sharon, 29 jaar en alles in mijn leven liep volgens plan: een fantastische man, lieve vrienden en een leuke baan als kinderfysiotherapeut. Maar op 24 oktober 2017, vier dagen na de geboorte van ons zoontje, stortte onze wereld in. Ik werd gediagnosticeerd met de meest kwaadaardige hersentumor met een levensverwachting van 12 tot 15 maanden. De bestralingen en chemotherapie zouden mij niet genezen, maar alleen levensverlengend zijn. De artsen wilden mij nog zo goed mogelijk door het laatste stukje leiden.. Ik dacht alleen maar: “Welk laatste stukje? Ik wil hier voor altijd zijn!” Sindsdien doe ik er alles aan om hier sterk uit te komen en anderen te laten zien dat alles mogelijk is, zelfs wanneer er onmogelijk hoop lijkt te bestaan. Wat er ook gebeurt, blijf positief en geloof in jezelf! #VoorAltijd

Sinds 2018 proberen Jorrick en ik door middel van verschillende evenementen zoveel mogelijk ruchtbaarheid te geven aan de broodnodige vraag naar meer onderzoek naar hersentumoren en daarmee zoveel mogelijk geld op te halen. In het eerste jaar hebben we dat gedaan door onder meer een #veiling bij café Spekhorst in Rijssen en stonden we op de #familiedag bij Excelsior ’31. In 2018 hebben we in totaal met hulp van familie, vrienden, kennissen maar ook veel onbekenden, bijna €35.000,- opgehaald!! Zonder alle hulp en steun hadden wij dit nooit voor elkaar gekregen.
Jorrick heeft dat jaar voor het eerst meegedaan met het evenement Ventoux3. Voor mij was dit genoeg motivatie om in 2019 zelf mee te gaan doen!

In 2019 hebben we ons gefocust op één specifiek evenement. Opnieuw een veiling, maar gecombineerd met een diner. Ditmaal georganiseerd bij Brodshoes in Rijssen. De combinatie van gastvrijheid, goede leiding van de veilingmeester, strakke organisatie en enthousiaste, vrijgevige gasten maakten het tot een fantastische avond. Op één avond werd er bijna €18.000,- opgehaald!! Speciale dank gaan uit naar Guido Meinders, Jeroen van Maanen, Bas Vloedgraven en Matthijs Zandvoort die zich belangeloos hebben ingezet.

Op 12 september 2019 is het zover: Ventoux3. Mijn doel is om één keer de top te bereiken. Laten zien dat niets onmogelijk is. Samen met Jorrick aan mijn zij trap ik de kilometers onder mij weg. 21 om precies te zijn. Gemiddeld 9,5% omhoog.. Maar ik red het! En niet zomaar, 10 minuten eerder boven dan van tevoren verwacht. Ik ben onwijs trots en voel mij beter dan ooit. Dit geeft mij direct meer energie, meer zelfvertrouwen en mijn nieuwe doel voor volgend jaar is al gesteld: drie keer de top bereiken op één dag. Op naar 2020!

Met stichting Voor Altijd hebben wij de mogelijkheid om onze evenementen beter neer te zetten, duidelijker te communiceren en kunnen wij (meer) informatie verschaffen die makkelijk te vinden is. Mocht er toch iets ontbreken of zijn er vragen dan kunt u ons altijd een bericht sturen.

Neem contact met ons op