Tour de Sharon

Goede doelen blijven enorm belangrijk. Onderzoek naar en het bestrijden van ongeneeslijke ziektes moet blijven doorgaan. Maar daarvoor is geld nodig. Het binnenhalen van geld bestemd voor het goede doel, gekoppeld aan een sportief doel heeft iets verslavends. Fietsen voor het goede doel is daarom ook nog steeds zo populair en blijft voor velen een ware belevenis, zowel voor lotgenoten als familie, vrienden en kennissen van lotgenoten. Sharon is lotgenoot en heeft inmiddels de ervaring hoe het voelt om een goede doelenevenement mee te maken. De eerste keer als toeschouwer, toen Jorrick deelnam aan Ventoux3, en één keer als deelnemer. Tja, en als je deelnemer bent geweest en je hebt je sportieve doel op een prachtige wijze volbracht, dan verlang je naar meer. Dat meer heeft geresulteerd in het volgende initiatief. Op 11 september 2020 is er wederom Ventoux3. Sharon wil Ventoux3 een extra dimensie geven door er een voorprogramma aan te koppelen. Ze wil zoveel mogelijk mensen, maar vooral lotgenoten (en aanhang), inspireren en motiveren om er in september een onvergetelijke week van te maken. 

Het programma

Zondag 6 september: 6.00 uur vertrek vanuit Nederland naar Bedoin. Vervoer per bus met fietsaanhanger. Bij aankomst in Bedoin is er een gezamenlijke diner en inchecken in het hotel.

Maandag 7 september, dinsdag 8 september en woensdag 9 september: 9.30 – 10:00 uur vertrekken in drie groepen met 3 verschillende afstanden, te weten: 50km (ongeveer 2 uur netto fietstijd), 75 km (ongeveer 3 uur netto fietstijd) en 100 km (ongeveer 4 uur netto fietstijd). De 3 routes zullen allemaal rondom de Mont Ventoux zijn. Elke groep heeft minimaal 2 begeleiders die de routes kennen. De route varieert elke dag.

Donderdag 10 september: vrije dag met aan het einde van de dag de instroom naar het event Ventoux3. Op de avond voorafgaand aan het evenement Ventoux3 krijgen we daar een pastamaaltijd en wordt er een toespraak gehouden door het bestuur van Ventoux3.

Vrijdag 11 september: Ventoux3 met aan het einde van de dag het afsluitende feest.

Zaterdag 12 september: 6.00 uur vertrek vanuit Bedoin naar Nederland.

Datum 6 t/m 12 september 2020

Locatie: Bedoin, Frankrijk

Maximaal aantal deelnemer: 32

Organisatie: Sharon Brinkman-Sanderman en Jorrick Brinkman 

Pakket

– Busvervoer inclusief fietsverzekering tijdens dit vervoer.
– Gezamenlijk diner op zondagavond 6 september.
– 6 hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt (met twee      personen op één kamer).
– Gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Ventoux3 op                donderdagavond 10 september en vrijdagavond 11 september (ter waarde van €20,=).
– Afsluitend diner op zaterdagavond 12 september.

NIET inbegrepen

– Sponsorgelden ten behoeve van Ventoux3 (het streefdoel van Ventoux3 en Tour de Sharon is om minimaal €750,- p.p. op te halen).
– Lunches (ook die op de reisdagen) en diners buiten het                  bovengenoemde.
– Drankjes. 

Dit alles maar voor €615,-! Ben jij een lotgenoot? Dan betaal je geen €615,- maar slechts €215,- 

Wil je meer info? Wil jij onderdeel zijn van dit avontuur? Neem contact op met ons via tourdesharon@hotmail.com of stuur ons een berichtje via Facebook of instagram.