Samen Sterk

Over ons

Stichting Voor Altijd is opgericht door Sharon Brinkman-Sanderman en Jorrick Brinkman. Wij willen met evenementen op micro- en macroniveau onderzoek naar hersentumoren promoten en hier meer aandacht voor genereren. Op deze website vindt u meer informatie over het ontstaan van de stichting maar ook over de verschillende evenementen die wij organiseren en georganiseerd hebben. Wij hadden dit niet kunnen doen zonder de hulp van vele anderen. Wij zijn iedereen die ons, op welke manier dan ook, ondersteunt erg dankbaar! 

Sharon Brinkman-Sanderman

Ik ben Sharon, 29 jaar en alles in mijn leven liep volgens plan: een fantastische man, lieve vrienden en een leuke baan als kinderfysiotherapeut. Maar op 24 oktober 2017, vier dagen na de geboorte van ons zoontje, stortte onze wereld in. Ik werd gediagnosticeerd met de meest kwaadaardige hersentumor met een levensverwachting van 12 tot 15 maanden. De bestralingen en chemotherapie zouden mij niet genezen, maar alleen levensverlengend zijn. De artsen wilden mij nog zo goed mogelijk door het laatste stukje leiden.. Ik dacht alleen maar: “Welk laatste stukje? Ik wil hier voor altijd zijn!” Sindsdien doe ik er alles aan om hier sterk uit te komen en anderen te laten zien dat alles mogelijk is, zelfs wanneer er onmogelijk hoop lijkt te bestaan. Wat er ook gebeurt.. blijf positief en geloof in jezelf! #VoorAltijd

Sharon en Jorrick selfie

Jorrick Brinkman

Ik ben Jorrick en ik ben 27 jaar. In het dagelijks leven ben ik sportfysiotherapeut en trotse vader van Sem en partner van Sharon. Tot 24 oktober 2017 maakte ik mij vooral druk om de alledaagse dingetjes. Totdat op die dag alles veranderde. Om in de periode die volgde niet alleen maar machteloos toe te hoeven kijken, was ik betrokken bij een aantal evenementen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hersentumoren. Ik ben supertrots op Sharon en heb in de afgelopen jaren heel veel van haar geleerd.